Så funkar det

1. Skapa konto/Logga in

Börja med att skapa ett konto genom att klicka på Logga in upp till höger.

Att skapa ett konto är gratis men vi har flera olika typer av abonnemang. Läs gärna mer om våra abonnemang innan du väljer vad som passar just dig bäst. OBS! Tänk på att abonnemangen är personbundna. Alla certifikat efter avslutade kurser skrivs ut i ditt egna namn.

2. Anmäl dig till onlinekurser

Utbudet av kurser på Opus Digital Academy sträcker sig inom följande kategorier:

Kurser i Opus Dental
Kurserna är antingen gratis eller kostar en utbildningsavgift. För de kurser som kostar pengar betalar du tryggt och säkert med kontokort direkt vid köp av kursen. Dessa kurser är sedan tillgängliga i 30 dagar från köp så du kan genomföra dem när du själv har tid.

Produktdemonstrationer
Dessa demonstrationer vänder sig till dig som funderar på att köpa Opus Dental eller någon av våra tilläggsprodukter. Samtliga demonstrationer är självklart gratis.

Kurser för IT-tekniker
Som en kvalitetssäkring för dig som kund erbjuder vi certifieringskurser i Opus Dental för IT-tekniker. Hör med just din tekniker om han eller hon är Opuscertifierad.

Vi lägger kontinuerligt upp nytt innehåll i vårt utbud så håll utkik!

3. Genomför kursen

Varje kurs består av ett eller flera kapitel av innehåll med vardera flera delmoment. Ett delmoment kan vara i text, ljud eller video. Oftast avslutas det sista kapitlet av ett par frågor för att se så du minns vad du lärt dig under kursen.

Du kan alltid pausa din kurs och återuppta den där du slutade. Du kan även genomföra kursen flera gånger inom ramen för tillgängligheten. Kurser som kostar pengar är tillgängliga i 30 dagar från köp.

4. Skaffa dig ett certifikat

Till vissa kurser inom Opus Dental får du ett certifikat efter genomförd kurs. Certifikatet kan du lägga upp på din egen LinkedIn-sida, spara som pdf och/eller skriva ut. Certifikatet är ditt egna intyg som du kan visa upp för din nuvarande arbetsgivare eller för kommande när du söker nya utmaningar.

Svårare än såhär behöver det inte vara!